Elverktyg - Massor med bra elverktyg

DeWALT

DeWALT elverktyg

DeWALT är ett amerikanskt märke av elverktyg som ägas av Stanley Black & Decker.

Ursprunget till DeWALT grundades 1923 av Raymond DeWalt som inledningsvis uppfann en radialsåg eller cirkelkap som den ofta benämns. År 1949 köptes DeWalt upp av American Machine & Foundry och såldes vidare till Black & Decker 1960.

DeWALT elverktyg I mitten på 1990-talet satte Black & Decker upp målet att göra DeWALT till en högkvalitativ leverantör av elverktyg. Bland annat köpte DeWalt upp den tyska tillverkaren ELU år 1996.

DeWALT har ett mycket stort utbud av batteridrivna handhållna elverktyg med allt från skruvdragare och Led-lampor till borrmaskiner och cirkelsågar.

DeWALT är en av de bästa tillverkarna av batteridrivna elverktyg och dessutom ett mycket stort sortiment av batteridrivna elektriska verktyg. Deras verktygsserie 18 Volt LZT är definitivt ett mycket intressant att fundera på ifall du vill skaffa högkvalitativa elverktyg. Ett och samma 18 Volts batteri fungerar på över 60 olika elverktyg men även deras elcykel.

Mer om DeWALT kan du hitta på DeWALT History.
Massor om starka elverktyg

Nedan hittar du många bra länkar om elverktyg och vilka sladdlösa och batteridrivna skruvdragare, borrmaskiner och andra elverktyg som är bäst.

Elverktyg finns oss


Meny - Elverktyg
Till förstasidan på www.elverktyg.se Högst upp på sidan om elverktyg Längst ned på sidan om elverktyg
Makita Skruvdragare Sticksåg Spikpistol