Elverktyg - Massor med bra elverktygA--0 A-EX - EX - U2-0

Makita

Makita elverktyg

Makita är en japansk tillverkare specialiserad på elverktyg och då handhållna elverktyg.

Makita grundades redan 1915 av japanen Mosaburo Makita som började med att sälja och reparera elmotorer och annan elektrisk utrustning. De första batteridrivna elverktygen lanserade Makita redan 1969 och detta var en borrmaskin.

Makita elverktyg Makita är den ledande tillverkaren på marknaden av handhållna sladdladdlösa batteridrivna elverktyg. Makita skruvdragare är de bästa på marknaden. Makita har det största sortimentet av batteridrivna elverktyg med allt från skruvdragare och borrhammare till tigersågar och betongvibratorer.

Många elverktyg från Makita använder ett batteri

Makita tillhör definitivt en av de tre bästa tillverkarna av elverktyg och dessutom har marknadens bredaste sortiment av elektriska handhållna verktyg. Deras verktygsserie 18 Volt LZT är definitivt ett mycket intressant att fundera på ifall du vill skaffa högkvalitativa elverktyg. Ett och samma 18 Volts batteri fungerar på över 60 olika elverktyg och batteridrivna maskiner.

Hos Makita kan du hitta så annorlunda elverktyg som t.ex.:

  • Betongvibratorer, med tre olika längder på vidratorkabeln, som kan vara väldigt smidiga att använda när man ska t.ex. gjuta fast stolpskor långt från eluttag.
  • I hopfällbar elcykel som använder två batterier och är prismässigt väldigt billiga om man inte behöver köpa batterier och laddare separat till denna.
  • En självgående robotdammsugare som kan städa av lagret, verkstaden eller hemmet med hjälp av samma batteri som till skruvdragaren eller mulitverktyget.
  • En häcksax eller en gräsklippare som använder samma batterier.
  • En lövsblås som kan hjälpa till att hålla snyggt i trädgården.

Mer om Makita kan du hitta på History of Makita.

H-EX - EX - U2-1

Massor om starka elverktyg

Nedan hittar du många bra länkar om elverktyg och vilka sladdlösa och batteridrivna skruvdragare, borrmaskiner och andra elverktyg som är bäst.

H-EX - EX - U2-2H-EX - EX - U2-3

Elverktyg finns oss


Meny - Elverktyg
Till förstasidan på www.elverktyg.se Högst upp på sidan om elverktyg Längst ned på sidan om elverktyg
Makita Skruvdragare Sticksåg Spikpistol