Elverktyg - Massor med bra elverktyg

Många elverktyg med ett batteri

Många elverktyg med ett batteri

Alla av de större tillverkarna av elverktyg använder samma typ av batterier till många av sina elverktyg. Detta innebär att du kan använda samma batteri till skruvdragaren, sticksågen, betongvibratorn, ficklampan eller t.o.m. elcykeln i vissa fall.

Eftersom kraftfulla Li-Ion-batterier kostar en hel del är detta väldigt ekonomiskt att ha två batterier, en snabbladdare och många maskiner från samma tillverare. Detta gör att många bara köper elverktyg av ett märke. Därför är det mycket viktigt att välja rätt märke på elverktygen redan från början.

Även om du har 20 olika verktyg räcker det för de flesta hemmafixarna att ha två lite större batterier, minst 18 Volt och 3 Ah, ett lite mindre och lättare batteri på 18 V och 1.6 Ah samt en snabbladdare.

Bästa tillverkarna av elverktyg


Bästa tillverkarna av elverktyg

De tillverkare som du ska välja mellan när du skaffar nya elverktyg är de som har många olika elverktyg som passar till samma batteri. Bäst utbud av olika elverktyg har Makita där du kan hitta så annorlunda saker som robotdammsugare, grästrimmer, häcksax eller gräsklippare som använder samma sorts batteri. Rekommenderat är att ni väljer mellan följande tillverkare:

  • Makita - Bäst och japanskt
  • Bosch - Europeiskt
  • Hitachi - Mycket bra men begränsat antal maskiner
  • Milwaukee - Ägs av Techtronic i Hong Kong
  • DeWALT - Ägs av Stanley Black & Decker

Massor om starka elverktyg

Nedan hittar du många bra länkar om elverktyg och vilka sladdlösa och batteridrivna skruvdragare, borrmaskiner och andra elverktyg som är bäst.

Elverktyg finns oss


Meny - Elverktyg
Till förstasidan på www.elverktyg.se Högst upp på sidan om elverktyg Längst ned på sidan om elverktyg
Makita Skruvdragare Sticksåg Spikpistol